* News *

Café Capital op vrijdag in Roxy

Café Capital zal vanaf januari elke eerste en derde vrijdag de nieuwe Roxyclub aan het Kattendijkdok bezetten met ‘The Shop’.

Ook in 2012 vindt Café Capital dus onderdak bij vrienden. Na feestjes in Ramada Plaza, Bibi en een benefiet in het Felixpakhuis, organiseert Anthony Van Isacker van Capital elke eerste en derde vrijdag ‘The Shop’ in de Roxyclub vanaf januari.

De ‘Roxy’ opende begin november aan het Kattendijkdok en was vroeger een dokwerkerskot.
‘Een plek met geschiedenis dus’, zegt Anthony. ‘ Het heeft een leuke eighties look met een rood tapijt en zwarte accenten. En hun muziekinstallatie is één van de beste in Antwerpen.’

Op ‘The Shop’ zal vooral eclectische muziek te horen zijn. ‘Niet enkel house of electro, maar zeker geen zoete R&B.’

Dj’s die vaak in Café Capital draaiden zoals Michiel, Guy-Ohm en Raphael, zullen hier ook komen draaien. ‘Op mijn feestjes moet er gedanst worden!’, benadrukt Anthony. Wie niet kan wachten tot januari kan al van een voorproefje genieten op 23 december. Dan organiseert Café Capital een kerstfeest in de Roxyclub met de Fanklub Dj’s en de Supreems van de Blast Your Ghetto-feestjes en Guy-Ohm.

Van Isackers club in het Antwerpse stadspark werd in 2010 vernield door een aangestoken brand. De dader is gekend, maar nog steeds niet gevonden. Ondertussen weet Van Isacker wel dat hij binnenkort het nieuwe gebouw terug mag uitbaten. ‘Overdag een café en ‘s nachts een club. Overdag kunnen ouders met hun kinderen naar de speeltuin en bij ons iets drinken, ‘s avonds kunnen ze met de fiets terugkomen om te feesten.’

Het gebouw moet nog wel opgetrokken worden. ‘Er is nog een architectenwedstrijd bezig, het zal nog wel even duren’, zucht Anthony.

Bron: Nieuwsblad.be

Comments

comments

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Browse by club/event

Archives